22 februari 2020 is de jaarlijkse Clubmatch van KC Hardenberg gehouden. Een hondenshow waar alle hondenrassen met FCI-stamboom gekeurd mogen worden. In totaal zijn er 231 honden verdeeld over 91 rassen gekeurd door erkende keurmeesters. Allereerst werden alle honden individueel gekeurd door de keurmeesters. Hieruit kwam vervolgens de BOB (Best of Breed), dus de hond die als beste werd beoordeeld. Later hebben alle honden die deze benoeming kregen nogmaals gelopen, hieruit volgde de beste hond per rasgroep. Aan het einde van de dag ging het nog om de laatste 10 overgebleven honden die liepen voor de titel BOS (Best of Show).

De keurmeesters hadden de lastige taak om uit al deze honden de Beste van de Show te kiezen. Uiteindelijk hebben zij gekozen voor Patriot’s Life in The Fast Lane Cruise, de prachtige Portugese waterhond (Cao de aqua) van I. Griffioen- van Beek. Wij feliciteren haar met het behalen van dit mooie resultaat!

Niet alleen de volwassenen, maar ook de kinderen mochten hun beste showtalenten laten zien. Er was namelijk nog een speciale kind-hond wedstrijd en ook de junior handling werd weer gehouden. Iedereen liet hun beste showtalenten zien en de onvoorwaardelijke liefde die zij voor hun honden hebben!

Binnenkort komen op onze website en Facebookpagina de foto’s die gemaakt zijn door fotograaf Iris Otten.

Wij hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen bij de 33e editie van de Clubmatch Hardenberg 2021!

Patriot’s Life in The Fast Lane Cruise, de Portugese waterhond (Cao de aqua) van I. Griffioen- van Beek
Patriot’s Life in The Fast Lane Cruise