Geen stress, iedereen heeft nog minimaal een week. Desalniettemin willen we jullie alvast informeren over de najaar examens, omdat hier enkele vragen over kwamen.

De najaar examens zullen plaatsvinden op de datums 12, 13 en 14 november 2018. De dag en tijd blijven gewoon hetzelfde als wanneer u normaal de cursus heeft. Zie het ook niet als een examen, maar als ‘de 11eles’, want dat is het gewoon.

Wat dient u mee te nemen:

  • Uw hond (altijd handig)
  • Een goed humeur, dat werkt altijd positief uit.
  • De halsband en riem
  • Beloningen
  • Apporteerspeeltje
  • Goede kleding en schoeisel. Dus geen wapperende jassen of hogere hakken.

Houdt er rekening mee dat andere groepen ook examens aan het afleggen zijn, ga daarom niet met uw hond aan de zijkant staan of het veld op. Wilt u uw hond opwarmen, doe dit dan eventjes op de parkeerplaats. Voor de groepen die al geweest zijn, u mag uiteraard blijven kijken, maar zorg ervoor dat u achter de muur bij het terras staat en indien mogelijk kan de auto alvast de auto in.

Heeft u een loopse teef tijdens het examen? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan ons. U kunt dan nog steeds examen doen, alleen doen we het examen wanneer de andere honden geweest zijn, zo zorgen we ervoor dat er geen onnodige hinder wordt veroorzaakt. Laat uw loopse teef daarom ook nog even in de auto voordat u aan de beurt bent.

Mocht u een andere cursus volgen dan de gehoorzaamheid en heeft u ook een examen/wedstrijdje, dan geldt soortgelijke informatie. Uw instructeur(s) informeren u verder.