Hieronder ziet u onze belangrijke sponsoren, wilt u hier ook met uw bedrijf tussen staan? Stuur ons dan een mail en dan kijken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Eukanuba: voor voeding die echt wordt afgestemd op de levensfase van uw hond! Van de onhandige kleuter tot de actieve volwassene en de rustige senior – in elke levensfase stelt uw hond of kat andere eisen aan zijn voeding en de voedingsstoffen die het bevat. Met EUKANUBA kunt u uw viervoeter in iedere levensfase een gezonde en smakelijke maaltijd voorzetten die optimaal is afgestemd op hun veranderende voedingsbehoeften. Maar er is meer: vooral bij honden hangt de voedingsbehoefte niet alleen af van de levensfase, maar ook van de grootte. Daarom verdelen wij bijna al onze assortimenten hondenvoer in de leeftijdsgroepen puppy, junior, volwassen, ouder en senior, wederom aan de hand van de verschillende rasgroottes. Zo kunt u uw huisdier voeding op maat aanbieden, voor een gezond leven. 

Jumper Hardenberg: hét voordelige adres voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden in de regio Hardenberg. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.
Jumper De diersuper is een winkelformule met meer dan 65 dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierenbenodigdheden. Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Grote dierenwinkels, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak.

Alles voor uw huisdier en uiteraard tegen vaste lage prijzen. Wij heten u en uw huisdier van harte welkom bij ons in de winkel!

Erve Hamhuijs 3
7773 DP
Hardenberg


Vechtdal dierenkliniek Hardenberg: de beste zorg voor uw dier!


Jassenland.nl: Kijk snel voor de nieuwste collectie dames en heren jassen.
Kortingscode: kch