Voordat u zich kunt inschrijven voor een cursus dient u lid te worden van KC Hardenberg. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier: Inschrijfformulier leden

Voor leden geldt:
Contributiegeld vanaf 1 januari = €20,- per (kalender)jaar
Contributiegeld vanaf 1 juli = €13,- per (kalender)jaar
Voor nieuwe leden: het inschrijfgeld is éénmalig € 5,-

Indien u als extra lid op hetzelfde adres wordt geschreven geldt:
Contributiegeld vanaf 1 januari = €10,- per (kalender)jaar
Contributiegeld vanaf 1 juli = €7,50- per (kalender)jaar

Kosten cursussen: 
Gehoorzaamheid: 
10 lessen à 45 minuten + examen = € 65,-

Gehoorzame huishond: 10 lessen à 45 minuten + examen = € 50,-

Recreatief trainen: 11 lessen à 45 minuten = € 50,-

Behendigheid: 10 lessen à 45 minuten + examen = € 70,-

Flyball: 10 lessen à 30 minuten + examen = € 45,-

Ringtraining: 10 lessen à 45 minuten + examen = € 50,-

Verkeerszekere hond: 10 lessen à 45 minuten + examen = € 50,-

Kind-Hond: 5 lessen à 30 minuten = € 20

* In de winter wordt er getraind in de manege, hiervoor kan een toeslag worden berekend. Dit bedrag krijgt u van te voren te horen.

Contributie inning via ClubCollect

Om de contributie te innen heeft K.C. Hardenberg eo een samenwerking met ClubCollect, een organisatie die daar ruime ervaring mee heeft. ClubCollect is geen incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat het innen van de contributie makkelijker gaat. Voor zowel jou als de vereniging levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel voor jou is het betaalgemak en de mogelijk tot gespreid betalen (hiervoor wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht).

Hoe werkt het?

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail of sms zal ClubCollect je betaalverzoeken sturen namens K.C. Hardenberg eo. Met de link in de berichten die je ontvangt kan je naar je persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kan je aangeven op welke manier je wilt te betalen. Je kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heb je de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvang je altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat je altijd op de hoogte bent. Op je persoonlijke betaalpagina kan je ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur. Omdat ClubCollect je betaalverzoeken zal sturen namens K.C. Hardenberg eo, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). Je kunt dat ook lezen in hun privacyreglement. Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij je naar www.clubcollect.com. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect dan kan je natuurlijk ook terecht bij de penningmeester.